Pentru mai multe detalii puteti apela de luni pana vineri
intre orele 9:00 - 17:00 numarul de telefon
+ (40) 0726.317.545
 

CLIENTI

HOME    » CLIENTI
 
SC Puffas 33 SRL

SC Puffas 33 SRL

Timisoara/Romania

Societate ce ofera consultanta in domeniul sigurantei alimentelor, activand pe piata din vestul tarii din anul 2002, capatand notoritate si incredere datorita calitatii serviciilor oferite.
SC Europasped SRL

SC Europasped SRL

Slatina/Romania

Furnizor servicii transport intern, intracomunitar si international de marfa in regim de exclusivitatesau grupaj, maritim sau aerian. Europasped SRL s-a impus repede pe piata locala prin calitatea serviciilor oferite ajungand azi sa se numere printre liderii de servicii de acest gen pe piata de sud a Romaniei.
SC Michelle Cleaning SRL

SC Michelle Cleaning SRL

Timisoara/Romania

Activeaza din 2009 pe piata serviciilor profesionale de curatenie din Timisoara si zonele limitrofe. Serviciile oferite , fie ca este vorba de spatii comerciale, birouri sau locuinte personale,acopera cele mai exigente cerinte si asteptari ale clientilor.
SC Chocobiz SRL

SC Chocobiz SRL

Bucuresti/Romania

Comercializeaza fantani ciocolata si ofera servicii specializate pentru evenimente de neuitat. Se adreseaza atat persoanelor fizice cat si firmelor ce ofera salariatior si partenerilor de afaceri evenimente "dulci" .
 
Alza Vision SRL

Alza Vision SRL

Timisoara/Romania

Alza Vision SRL este o companie romaneasca cu capital integral privat care s-a infiintat in anul 2009, fiind specializata in dezvoltarea si implementarea de sisteme informatice pentru companii care activeaza in diverse domenii de activitate. Obiectivul Alza Vision este de a se folosi de cele mai noi tehnologii in dezvoltarea de software pentru a oferi clientilor cele mai bune solutii personalizate. Pentru a atinge un grad de satisfactie cat mai ridicat al nevoilor clientilor nostril acordam o importanta deosebita intelegerii nevoilor acestora.
Bensoft Telecom

Bensoft Telecom

Timisoara

Bensoft Telecom este leader pe piata operatorilor telecom din Timisoara si un furnizor autohton important de comunicatii electronice care promoveaza viteza extrema in comunicatii sub diferite forme: transmisii de date, internet si telefonie fixa.
 
 
Maria Nedelcu Expert Contabil
© Copyright 2021 Pfa Maria Nedelcu.
Toate drepturile rezervate
TELEFON
+ (40)
0726.317.545
E-MAIL
contact@marianedelcu.ro
ADRESA:
Str. J.H. Pestalozzi nr 22, Timisoara, jud. Timis, Romania